Info

Em dic Teresa Torné, sóc mestra i psicopedagoga i treballo a l’Escola Torreforta de Tarragona, on faig de Coordinadora d’Informàtica.

Sóc també formadora/assessora sobre tecnologies del coneixement i l’aprenentatge (abans TICs i MAVs), de l’Àrea TIC del Departament d’Educació, i aquest bloc ha estat creat com a recurs per al curs “Aprendre i ensenyar amb les TIC” que aquest any imparteixo en el meu propi centre de treball.

Espero que aquest bloc sigui útil a tothom i proporcioni recursos per a treballar amb les TAC com una eina més a integrar en el procés d’aprenentatge dels nostres alumnes.

Agrairia la col·laboració de tots aquells interessats en el tema tot aportant-hi recursos per treballar a l’aula ordinària. Us podeu posar en contacte amb mi a través del meu correu de l’XTEC: mtorne8@xtec.cat o del Google: mtorne8@gmail.com

Un cop acabat el curs de formació, aquest bloc romandrà actiu mentre sigui possible i a l’abast de tothom. Procuraré tenir-lo actualitzat tot aportant recursos per treballar amb les TIC, tant els alumnes com els mestres.

One response to “Info

  1. Retroenllaç: Aprendre i ensenyar amb les TIC –

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s