Flickr

flickr Flickr és una aplicació online que ens permet pujar fotos i crear àlbums per a compartir amb els altres, crear presentacions o, simplement, com a espai per a desar-les.

Per poder fer-la fer servir ens hem de registrar. Si ja tenim un compte a Yahoo, resulta molt àgil fent servir el seu nom d’usuari i contrasenya perquè aquesta aplicació pertany a aquesta empresa, però si no, ens registrem des del principi amb les dades que vulguem (aconsellable fer servir sempre les mateixes) clicant damunt de

compte

Emplenant les dades que ens demanen, a més de registrar-nos a Flickr, ens crea un compte, també, de Yahoo. Un cop a dins, podeu acabar de definir el vostre perfil d’usuari anant a Tu/Tu perfil. Y ja podeu començar a pujar fotos! En el procés us va guiant passant per tres passos: elegir les fotos, pujar-les i afegir títols, etiquetes, descripcions…

Proveu de crear un àlbum amb unes quantes imatges. En visualitzar-lo clicant al damunt, a la part superior dreta us dóna l’opció de fer una presentació o de compartir:

presentació

Doncs bé, si triem presentació ens fa un passi de de diapositives però, a més, clicant a Compartir, a la part superior dreta, ens dóna l’opció de copar el codi (l’embed) que després ens servirà per enganxar al nostre blog:

embed

Deixa un comentari