YouTube

Aquesta sí és una aplicació coneguda de tothom. YouTube s’ha guanyat la popularitat gràcies a la facilitat d’ús i a la gran quantitat de vídeos que es poden visualitzar i, a més, ja es troba en castellà. Ja fa un temps que aquesta aplicació va anar a formar part de la llista de serveis que ofereix el Google. Així que, en principi, provarem d’entrar amb el nom d’usuari i contrasenya que tenim del Google clicant a Iniciar sesión. Si no ens reconeix, haurem de clicar a Registrarse, on haurem d’emplenar el formulari amb les nostres dades:

registrar.jpg

Un cop puguem entrar veureu, a la pàgina d’inici, un petit requadre amb les opcions que teniu amb aquesta aplicació:

inici.jpg

Què podem fer des de YouTube? Per una banda, cercar i visualitzar vídeos mitjançant paraules claus (tags o etiquetes). Per l’altra, pujar els vostres propis vídeos, per a la qual cosa accedirem al botó

pujar1.jpg

que ens portarà a una pantalla on podem posar un títol, entre altres coses, i pujar un vídeo o gravar en directe, segons el botó que triem:

captura.jpg

Si triem el primer botó, ens permet cercar un vídeo que tinguem a l’ordinador i desar-lo a la web. Si triem el segon, ens permet, si tenim una webcam, gravar en directe i desar la gravació. Provem-ho?

1 responses to “YouTube

  1. Retroenllaç: Racó » YouTube

Deixa un comentari